Voetbalvereniging Maasland NO trapt vastelaovend in

Naar jaarlijkse traditie zal zaterdag 18 maart bij FC Maasland Noordoost ‘den aaftrap’ plaatsvinden, waarbij alle carnavalsverenigingen uit de gemeente Kinrooi van harte welkom zijn.

Prinsen, prinsessen, jeugdprinsen- en prinsessen worden zaterdag 18 maart om 19.30 uur in de kantine van Maasland Noordoost verwacht. “Wij bieden 22 gratis consumptiebonnen en gratis toegang voor iedereen die verkleed naar de activiteit toe komt”, zo geeft voorzitter Jan Vandeberg van FC Maasland Noordoost aan.

Tijdens de rust wordt er een koffietafel gehouden, waarbij de ‘grote prinsen’ ook aanwezig kunnen zijn. “De vorige jaren konden wij rekenen op de massale aanwezigheid van de carnavalsverenigingen. Het zou tof zijn dat we dit jaar nog meer carnavalisten mogen ontvangen en met de samenwerkingsgedachte van onze voetbalvereniging in het achterhoofd kunnen we er een toffe avond van maken”, zo besluit voorzitter Vandeberg.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *