Hamont-Achel stimuleert auto-delen

Staat je auto meer stil dan je lief is of heb je af en toe een (tweede) wagen nodig? Al aan autodelen gedacht? De gemeente Hamont-Achel stimuleert dit gebeuren en organiseert op 9 maart een informatie-avond hierover.

Bij autodelen gebruiken meerdere mensen één of meer gemeenschappelijke auto(s). Je gebruikt de auto wanneer je hem nodig hebt. Wanneer je hem niet nodig hebt, kan iemand anders ermee op pad. Het bezit van een wagen wordt losgekoppeld van het gebruik, wat handiger maar zeker ook goedkoper is.

Donderdag 9 maart zal in het Stadhuis van Hamont deze informatiebijeenkomst plaatsvinden, vanaf 19.30 uur.

Inschrijven is wel vereist.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *