Prins Jos geniet van zijn prins-schap (video en foto's)

Jos Kunnen uit Molenbeersel is de 31ste Prins van de Katholieke Vereniging der Gehandicapten Kinrooi. Het is niet de eerste keer dat Jos prins carnaval is. Ongeveer twintig jaar geleden was Jos ook prins carnaval bij KVG.

“Ik werd gevraagd door Jan Denier en hoefde niet lang na te denken, voordat ik ‘ja’ zei”, zo vertelt de kersverse prins van de KVG.

“Ik ga vooral gewoon genieten en feesten”, aldus Jos. Overdag werkt Jos op de boerderij bij Dagcentrum De Graaf in Maaseik, onderdeel van Ter Engelen. In de carnavalsstoet van Molenbeersel, komende maandag, zal Prins Jos II meelopen. “De buurt en mijn familie maken een mooie wagen voor me”, zo besluit Jos die zichtbaar geniet van zijn Prins-schap!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *