Uitbaatster horecagelegenheid overvallen

politieauto

De politie zoekt getuigen van een overval op een horecagelegenheid aan de Nieuwe Markt in Linne op vrijdagavond.

Rond 19.35 uur kreeg de politie de melding van de overval. Onbekenden waren de horecagelegenheid binnengedrongen die nog gesloten was. De uitbaatster werd neergeslagen waardoor zij enige tijd buiten bewustzijn is geweest. Bij de overval is een onbekend geldbedrag buitgemaakt. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht voor onderzoek.

De politie is een uitgebreid onderzoek gestart en vraagt daarbij de hulp van getuigen. Doordat het slachtoffer enige tijd buiten bewustzijn is geweest, is er nog veel onduidelijk. Degenen die vrijdagavond of eerder op de dag iets verdachts hebben gezien in de omgeving van de Nieuwe Markt in Linne worden gevraagd zich te melden. Zij kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of indien gewenst geheel anoniem melden via 0800-7000.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *