Aan de slag als missionarissen

Ze zijn aan de slag gegaan, als èchte missionarissen: De dames die bij Hoger Op Molenbeersel een damesvoetbalploeg willen opzetten. Op de laatste schooldag voor de krokusvakantie waren enkele enthousiaste dames onder het mom ‘MISSIonarissen’ naar Scholengemeenschap Harlindis en Relindis in Kinrooi getogen om te proberen dames enthousiast te krijgen.

“We hebben al vele aanmeldingen maar willen op safe spelen”, aldus voorzitter Peter Nies van Hoger Op Molenbeersel, die deze nieuwe tak binnen zijn club helemaal ziet zitten. Op 1 maart houdt Hoger Op Molenbeersel een informatie-avond. Hier kan naast het inwinnen van informatie ook worden ingeschreven.

De info- en inschrijfavond vindt op 1 maart om 20.00 uur plaats en ondertussen… blijven de missionarissen enthousiastelingen werven!


 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *