SAB for life brengt 1.006,80 euro op

In december daagde DJ The Bobmeister (oud-leerling Bob Gysen) van het Sint-Augustinusinstituut in Bree, de leerlingen van SAB uit om meer dan 250 euro in te zamelen ten voordele van de Stichting tegen Kanker. Dit bedrag kon ingezameld worden door liedjes aan te vragen die tijdens de maand februari op de speelplaats gedraaid werden door het DJ-duo DJ Avato. Een mooi eindresultaat is het resultaat.

Al snel bleek het enthousiasme onder de leerlingen van SAB groot en werd een bedrag van maar liefst 806,8 euro ingezameld. Deze actie kon ook rekenen op de steun van de ouderraad die 200 euro overmaakte.

DJ The Bobmeister hield woord en op 24 februari draaide hij een set in de ‘Dancehall’ van het SAB. DJ Avato zorgde voor de opwarming. Het totaalbedrag van ruim 1000 euro was met recht reden voor een feest.

Foto: SAB

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *