Auto die door vrachtwagen geraakt wordt, maakt schuiver

Vrijdag 10 februari kwam een BMW met een Mini in botsing. Dit gebeurde op de Rijksweg in Dilsen.

In de middag rijdt een vrachtwagen in de richting van Dilsen op de linkerrijstrook. Een 59-jarige chauffeur in een personenwagen reed op hetzelfde moment vanuit Lanklaar in de richting van Dilsen. Toen de 41-jarige vrachtwagenchauffer zich op de rechterrijstrook begaf, zag hij de personenauto niet omdat die in de dode hoek zat. Een aanrijding was het gevolg.

De chauffeur van de personenauto probeerde nog uit te wijken, maar reed hierdoor dwars door een voortuin, tegen een hekwerk en vervolgens tegen een stilstaande BMW, die doorschoot en een klap maakte tegen een stilstaande Mini. Er was enkel materiële schade.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *