Een belleman voor de nieuwe Belleman

Het stadsbestuur van Hamont-Achel had dinsdag 21 februari een ‘echte’ belleman ingehuurd om de bevolking op de markt weet te laten hebben van de lancering van de nieuwe Belleman.

Burgemeester en schepenen deelden het gloednieuwe stadsmagazine uit aan marktbezoekers. “De nieuwe Belleman bouwt voort op een jarenlange traditie, maar heeft een modernere look-and-feel gekregen, die beter aansluit bij hoe een stad tegenwoordig dient te communiceren”, zei schepen van informatie Guy Joosten. “Zo kiezen we bewust voor een stadsmagazine in plaats van voor een infoblad, waarin we meer brengen dan louter informatie van onze diensten. Informatie op mensenmaat, op een laagdrempelige en toegankelijke manier gepresenteerd, dat is in een notendop waar dit magazine voor staat.”

De Vrijetijdskrant en de Uitkalender werden volledig geïntegreerd in het nieuwe stadsmagazine. En last but not least wordt de frequentie nu opgedreven naar publicatie om de twee maanden. Het volgende nummer zal in die zin uitkomen in april, daarna volgen juni, augustus, oktober en december.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *