Carnavallen in Limburg? Pak gewoon de (nacht)bus of trein!

Arriva Boshoverweg Boshoven bushalte

In verband met carnavalsevenementen en optochten vervallen er haltes en rijden de bussen aangepaste routes. Reizigers moeten dus rekening houden met langere reistijden. Tijdens evenementen met grote drukte voert Arriva ingangscontroles uit. Arriva adviseert reizigers een geldig vervoerbewijs bij de hand te hebben voor een goede doorstroming.

Van maandag 27 februari tot en met vrijdag 3 maart rijden de bussen in Nederlands-Limburg volgens de vakantiedienstregeling. Op maandag 27 februari rijden de bussen volgens de zondagdienstregeling en op dinsdag 28 maart volgens een zaterdagdienstregeling.

De carnaval-bijzonderheden zijn hier terug te vinden.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.