Doodsoorzaak slachtoffer misdrijf bekend

Het slachtoffer dat, in de nacht van dinsdag 7 op woensdag 8 februari, in Geleen bij een geweldsmisdrijf overleed, is neergeschoten. Sectie op het lichaam heeft dit donderdag uitgewezen.

Onduidelijk
Het was afgelopen dagen onduidelijk wat de precieze doodsoorzaak was. In eerste instantie was er sprake van een schietincident. Dit is later herzien omdat – gelet op de aard van de verwondingen – dit niet met zekerheid kon worden vastgesteld.

Lichaam vrijgegeven
Het stoffelijk overschot van het slachtoffer is donderdagavond na de sectie door de Officier van Justitie vrijgegeven. Inmiddels is het overgedragen aan de familie. Dit deel van het politieonderzoek is afgerond.

Verder onderzoek
Het technisch en tactisch onderzoek naar het geweldsincident is nog in volle gang. Wat de oorzaak of aanleiding is geweest, is nog niet bekend. Een team van 25 rechercheurs werkt aan de zaak.

Getuigen en informatie
De politie wil nog steeds graag in contact komen met getuigen. Maar ook personen die misschien andere informatie hebben, die kan meehelpen aan de oplossing van dit misdrijf, kunnen contact opnemen. Dit kan via de opsporingstiplijn: 0800-6070. Anoniem kan dit ook via de tiplijn van M (Meld Misdaad Anoniem) op 0800-7000.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.