FM Goud 'Vriendelijke handelaar'

Afgelopen vrijdag werden in Feestzalen Acaciahof in Overpelt van alle Noord-Limburgse gemeenten de ‘vriendelijkste handelaars 2016’ bekendgemaakt. FM Goud, met een zender in Bree, behoorde tot de Top 3.

De verkiezing wil het belang van klantvriendelijkheid benadrukken. Het is een organisatie van de website Handelsgids. Radiobaas Michel Vanderfeesten: “Wij hebben vooral via onze sociale media opgeroepen om voor FM Goud te stemmen. We hebben geen klanten om flyers aan uit te delen, enkel ontvangen we regelmatig gasten en bezoekers, maar dat is natuurlijk niet het aantal dat een gewone winkel over de vloer krijgt. Net daarom is deze tweede plaats zo uniek. We haalden 9.37/10. Een prachtige score waar we erg fier op zijn. Het is de allereerste keer dat een radiostation in deze verkiezing het tot de laatste 3 schopt.”

Michel Vanderfeesten en Guido Bergmans namen de prijs persoonlijk in ontvangst.

De Top 3 voor de Stad Peer zag er als volgt uit:
3. Vandijck Agrarisch Centrum nv – AVEVE
2. FM Goud
1. Thuya Skin Care Wellness & Spa

In Neeroeteren ging de prijs van vriendelijkste handelaar naar Juweliers De Greeve.

Foto: Handelsgids

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.