Man slachtoffer van carjacking

Politie busje

De politie is op zoek naar een grijze personenauto die donderdagavond is buitgemaakt bij een carjacking op een parkeerplaats aan De Bengele in Nederweert. Drie personen wisten op de parkeerplaats onder bedreiging de auto afhandig te maken van de eigenaar. Zij gingen er met de auto, een grijze Audi A4, vandoor.

De eigenaar van de auto raakte niet gewond. Een auto die zij vermoedelijk hebben achtergelaten, is voor onderzoek door de politie meegenomen.

De carjacking vond omstreeks 19.25 uur plaats op een parkeerplaats bij een sportcentrum waar op dat moment veel mensen aanwezig waren. Mogelijk heeft iemand iets gezien dat met dit misdrijf te maken heeft. Ook houdt de politie er rekening mee dat mensen de auto naderhand hebben zien rijden. Via Burgernet is een bericht verspreid waarin staat vermeld dat de auto wordt gezocht. Getuigen kunnen contact met de politie opnemen via 0900-88.44. Anoniem kan ook bij Stichting Meld Misdaad Anoniem, te bereiken op 0800-7000.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.