Nieuwbouwproject Steenenbampt Ell ligt al lang stil

konijn
konijn

Op 30 juni 2006 werd de exploitatieovereenkomst gesloten tussen Nieuwe Borg Ontwikkeling BV en de gemeente Hunsel voor het nieuwbouwproject Steenenbampt in Ell. De nieuwbouwwijk is op dit moment voor het grootste deel niet meer dan een groot stuk grasland met slechts enkele ‘stenen’ en slecht onderhouden wegen. De wijk doet zijn naam na meer dan tien jaar dan ook nog geen eer aan.

Slechts de titel ‘Bampt’ of ‘Beemd’, zou de status van het grootste deel van dit project beter omschrijven. Jordi Custers van de fractie Ronduit Open heeft het college van B&W van Leudal gevraagd om tekst en uitleg te geven over de stand van zaken van het nieuwbouwproject, de kavels die in beheer zijn van de curator en het toekomstperspectief van Steenenbampt in Ell. Volgens de laatste informatie, inmiddels meer dan 1,5 jaar geleden, is er reeds tonnen verlies geleden en zorgt het plan voor een grote overcapaciteit aan woningbouwplannen in Ell en is het probleem met het aangrenzende garagebedrijf nog niet opgelost. Ook is het zo dat het totale gemeentebudget voor het plan op is.

De Dorpsraad van Ell wil nu proberen het project vlot te trekken voor de kern.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *