Onderzoek naar carjacking Nederweert

Politie

De recherche heeft donderdagavond zo’n 50 voorbijgangers aangesproken op parkeerplaats De Bengele. Daar vond vorige week donderdag een carjacking plaats. Het onderzoek heeft vijf getuigen opgeleverd die vorige week mogelijk iets hebben gezien dat te maken heeft met het misdrijf. De recherche gaat nog aanvullend met deze mensen in gesprek.

Bij de carjacking werd een grijze Audi A4 buitgemaakt. Drie personen wisten op de parkeerplaats onder bedreiging de auto afhandig te maken van de eigenaar. De eigenaar van de auto raakte niet gewond. De carjacking vond donderdag 2 februari rond 19:25 uur plaats bij een sportcentrum waar op dat moment veel mensen aanwezig waren.

Tips blijven welkom
Mogelijk heeft u vorige week iets gezien dat met dit misdrijf te maken heeft. Ook houdt de politie er rekening mee dat mensen de auto naderhand hebben zien rijden. De politie komt graag in contact met mensen met wie ze nog niet heeft gesproken. Dat kan telefonisch via 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. Tips zijn ook welkom via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.