Poetszorg, nieuwe organisatie in Leudal

poetsen

De huishoudelijke ondersteuning in Nederland staat onder druk. Diverse aanbieders zijn met schoonmaken gestopt. Anderen klagen over het budget of omdat hun schoonmaakhulpen nauwelijks meer tijd overhouden voor persoonlijke aandacht. Een dergelijke situatie biedt ruimte voor nieuwe toetreders, zoals Poetszorg, poetsen met een praatje die zich nu ook op de dorpen van de gemeente Leudal gaan toeleggen.

Poetszorg is een schoonmaakspecialist die met lage overheadkosten, gemotiveerde lokale schoonmaakhulpen en met eigen, milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen werkt. “Door de kwaliteit van de eigen en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen kan in minder tijd, eenzelfde of een beter schoonmaakresultaat worden bereikt. Er blijft dan tijd over voor het sociale aspect, zoals een goed gesprek en een kopje koffie”, aldus Marjo van Bussel van Poetszorg, die op verschillende plekken in de regio actief zijn, en waar nu de gemeente Leudal bij komt.

Poetszorg is sinds kort een nieuwe gecontracteerde partij voor hulp bij het huishouden in onder meer Nederweert en Leudal. Dat betekent dat iedereen uit die gemeentes een beroep kan doen op de dienstverlening van Poetszorg, zijnde poetsen met een praatje. Meer informatie over Poetszorg, poetsen met een praatje, is verkrijgbaar via de website.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

2 reacties op “Poetszorg, nieuwe organisatie in Leudal”

 1. Geachte meneer, mevrouw

  Meneer, mevrouw ik zou graag om de week bij u kunnen schoonmaken
  op dinsdag ochtend

  Ben monique 55 jaar alleenstaand, woon in omgeving leudal

 2. Geachte meneer ,mevrouw

  Ik ben Monique 55 jaar en alleenstaand
  Zou om de week bij u kunnen poetsen op dinsdag ochtend
  Woon in omgeving Leudal

  Mocht u interesse hebben hoor ik het graag van u
  vriendelijke groet
  Monique peters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *