Tweede Rommelroute in Stramproy

Tijdens de vergadering van de Dorpsraad Stramproy is er overleg geweest met initiatiefneemster Renate Vleeshouwers van de Rommelroute. Na de geslaagde eerste editie in 2016, met 206 deelnemers, volgt dit jaar een tweede sessie. De bedoeling is dat deelnemers, vanaf eigen stoep, gazon of oprit, overbodige spullen gaan verkopen. Die zijn voor de kopers vaak weer precies wat ze zoeken, en zo wordt de ene zolder lekker leeggeruimd, en de andere weer lekker gevuld.

Kenmerk van dit alles is dat het door particulieren, vanaf eigen terrein wordt verkocht. Dus géén verkoop vanaf openbare ruimte, en géén verkoop door bedrijven of professionele organisaties. Deze principes zijn ook dit jaar weer leidend. De tweede editie zal op zondag 11 juni gehouden worden.

Er is wel een nieuwe toevoeging, een app, met de route en deelnemers. Bezoekers kunnen via deze kaart op de mobiele telefoon zien waar er deelnemers zijn in het dorp. Vooral voor locaties die een beetje verdere weg van de doorgaande wegen liggen, is dat een uitkomst. Die komen nu ook letterlijk in beeld. De vermelding op de kaart en het inschrijven als deelnemer kost één euro.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.