Volksvertegenwoordiger sprak voor zijn beurt: Toch geen bushalte bij ziekenhuis Maaseik

Ziekenhuis Maaseik

Er komt vooralsnog toch geen bushalte bij het nieuwe ziekenhuis in Maaseik. Vlaams volksvertegenwoordiger Marino Keulen, die dit gisteren bekend maakte, heeft voor zijn beurt gesproken. Minister Ben Weyts van Mobiliteit, heeft dit aangegeven.

In een verklaring door het kabinet van Weyts wordt aangegeven dat vervoerder De Lijn Limburg en de Stad Maaseik zelf tot een oplossing moeten komen. “Marino Keulen heeft mijn persoonlijke mening weergegeven”, zo geeft de minister aan.”

Het besluit zorgt in Maaseik, maar ook in de omliggende gemeenten voor veel commotie. Maaseikenaar Peter De Bruyn, zelf een frequent gebruiker van het openbaar vervoer, startte daarom een petitie en vond gehoor bij bijna 750 mensen. Zij tekenden en de lijst met handtekeningen onlangs aan burgemeester Jan Creemers van Maaseik overhandigd. Hoewel de handtekeningen nog niet het gewenste resultaat hebben opgeleverd, blijft de lokale politiek zich inzetten voor de halte.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.