Werkzaamheden incubatorgebouw Agropolis

Dit jaar, wellicht al deze maand, zullen de werkzaamheden aan het incubatorgebouw van Agropolis in Kinrooi starten. Dat gebouw, waar startende innovatieve landbouwbedrijven een plaats kunnen krijgen, zal het eerste bouwwerk op de site worden.

Vorige week werd bekend dat Bouwbedrijf Driessen uit Overpelt, dezelfde aannemer van de verbouwing van het woonzorgcentrum in Molenbeersel, deze opdracht toegewezen kreeg.

Na de inrichting met wegen en nutsleidingen zal binnenkort de eerste steen gelegd worden van Agropolis Kinrooi. De aannemer heeft 180 dagen voor de werkuitvoering. Dat betekent dat het gebouw eind dit jaar gereed moet zijn.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.