Sabien Tiels treedt op in De Stegel in Molenbeersel

De uit Ophoven afkomstige Sabien Tiels zal met haar ‘theatermama’ Astrid Nijgh in een eerbetoon aan Lennaert Nijgh een optreden verzorgen in GC ‘De Stegel’ in Molenbeersel. Kaarten voor deze voorstelling zijn nog verkrijgbaar.

“Samen met Astrid zal ik dit eerbetoon opvoeren met Amaryllis Temmerman en Riet Muylaert”, aldus Sabien Tiels. Het is voor Sabien Tiels de eerste keer dat ze zal optreden in De Stegel. “Ik heb er ontzettend veel zin in. Zeker om samen te werken met Astrid Nijgh, dat is bijzonder”, zo vertelt ze. “Astrid was getrouwd met Lennaert Nijgh, en van diens hand komen vele hits van Rob de Nijs en Boudewijn de Groot, die we zullen spelen. Daarnaast zingt Astrid natuurlijk haar bekende lied ‘Ik doe wat ik doe’.”

Schepen Sylvie Vanmontfort van Cultuur van de gemeente Kinrooi is blij met de komst van de dames naar Kinrooi. “Een prima voorstelling die zeker goed te combineren is met een gezellig etentje in ons theatercafé met vriendinnen, koppels en zo meer”, zo vertelt ze.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *