Nieuwe website Huis van het Kind Maaseik-Kinrooi

Het Huis van het Kind Maaseik-Kinrooi is een netwerk met als hoofddoelstelling gezinsondersteunende initiatieven te coördineren en in beeld te brengen. Het huis is een netwerk, een samenwerking tussen partners, geen effectief, maar een virtueel huis. Dat virtuele is gewijzigd, daar er een nieuwe website gelanceerd is.

Deze site is bestemd voor alle ouders en kinderen van 0 tot 24 jaar waarbij er bijzondere aandacht aan kwetsbare groepen wordt geschonken.

Er is allerlei nuttige informatie te vinden over opvoeding, onderwijs en begeleiding, kinderopvang, gezondheidszorg, geboorte en zwangerschap. Daarnaast staan er diverse contactgegevens.

Insteek is het aanbod voor alle gezinnen in Kinrooi en Maaseik toegankelijker te maken, zodat voor ieder kind de maximale gezondheids- en welzijnswinsten gerealiseerd kunnen worden.

Het Huis van het Kind Kinrooi-Maaseik draag ook bij in de strijd tegen kinderarmoede. Het feit dat de meeste factoren diezelfde dubbele doelstelling hebben, heeft de stuurgroep doen beslissen om kinderarmoede als vierde pijler toe te voegen aan het netwerk huis van het kind.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *