Voorbereidingen Linner Revue worden opgestart

De voorbereidingen voor de Linner Revue 2017 worden opgestart worden. Achter de schermen is afgelopen jaar al behoorlijk wat werk verzet en nu is het moment gekomen dat er invulling gegeven wordt aan de ‘bemensing’ van de Linner Revue 2017.

Het stuk dat gespeeld wordt is ‘De Geis(t) van Lin.’ Op 27 en 28 oktober en 3, 4 en 5 november zal dit spektakel opgevoerd worden. De werkgroep wil graag alle deelnemers aan de vorige revue, ‘de Lus(t) van Lin’ oproepen voor de eerste opstartvergadering op maandag 3 april om 20.00 uur in Zalencentrum de Harmonie te Linne.

Ook mensen die het leuk vinden om deze keer voor het eerst in het Revue avontuur te willen instappen zijn van harte uitgenodigd.

Het is de bedoeling dat er deze avond een tip van de sluier gegeven wordt. Ook wordt het draaiboek toegelicht en wordt er geïnventariseerd wie er allemaal interesse hebben om in 2017 met dans zang en sketches mee op de planken te gaan staan of achter de schermen een steentje bij te willen dragen.

Aan de hand van de uitkomsten van deze avond zal zo snel als mogelijk de rol- en taak verdeling ingevuld gaan worden en kan er in de praktijk gestart worden.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *