Genomineerden Uni-K award Kinrooi bekend

UNIZO Kinrooi heeft de genomineerden voor de Uni-K Award bekend gemaakt. De ondernemersorganisatie uit Kinrooi wil door het uitreiken van deze Award, een zelfstandige ondernemer uit de gemeente Kinrooi, die zich op een creatieve, originele of innovatieve manier in de kijker heeft geplaatst, feliciteren en eeuwige Kinrooise roem verschaffen.

De winnaar van deze derde Uni-K award zal Afwerkingsbedrijf Baens (2015) en Leo en Carine Henckens (2016) gaan opvolgen. Er zijn drie genomineerden:
Maco Electriciteitswerken & Domotica: een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van elektrische installaties voor de doe-het-zelvers, maar ook specialist in de plaatsing ervan. Daarnaast zijn ze ook een toonaangevend bedrijf in de verkoop van verlichting. De jury prees hen voor hun professionaliteit, creativiteit en vastberadenheid in hun sector.

VDS Electronics: Uw expert in Groot en Klein Electro, Audio, Multimedia, …
Als één van de toonaangevende retailers in onze gemeente streven ze naar uitmuntendheid op alle vlakken van de bedrijfsvoering. De jury prees deze zaakvoerders voor het degelijke dossier, de recente vernieuwing waarbij ze traditie en moderniteit op intelligente wijze combineerden en de manier waarop ze inspelen op nieuwe trends.

Fruitbedrijf Royakkers: Albert Royakkers runt een tuinbouwbedrijf. Als specialist van aardbeien en blauwebessen laten ze Kinrooi en omstreken smullen van hun lekkers en kapen ze geregeld op de veiling een primeur weg. Deze familiezaak is uitgegroeid tot een gedegen werkgever in onze gemeente. De jury prees de onderneming als lokale werkgever en de aansluiting bij ambacht en kwaliteit.

De bekendmaking van de uiteindelijke winnaar zal plaatsvinden op dinsdag 14 maart 2017 om 19.30 uur in GC De Stegel in Molenbeersel met als gastspreker Sven Pichal met zijn spreekbeurt ‘Is de klant koning?’ en met moderator Cynthia Reekmans.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *