Extra controles op Maaseikerweg

Op de Maaseikerweg (N292) tussen Weert en Stramproy zal de politie vaker gaan controleren. Op deze weg wordt, ondanks het feit dat er flitspalen staan, hard gereden.

Omdat veel chauffeurs die de weg dagelijks afleggen, weten waar de flitspalen staan, wordt daar structureel afgeremd. Buiten het zicht van de flitsers wordt het gaspedaal weer stevig ingedrukt, zo wordt geconcludeerd. De politie zal onopvallend op gedeelten van de weg gaan controleren. Dit werd al gedaan, maar die frequentie zal worden opgevoerd.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

5 reacties op “Extra controles op Maaseikerweg”

  1. Bekeuren ze dan ook de mensen die maar 60 rijden, terwijl je daar 80 mag en dan in de flauwe bochten nog afremmen ook?
    Te hard rijden mag inderdaad niet, maar dit zou ook verboden moeten worden.

  2. Helemaal mee eens. Belachelijk hoe er ooit maar 60 wordt gereden. Buiten maar ook binnen de bebouwde kom. En die 45 km autootjes zijn ook levensgevaarlijk. Laat staan de tractors en bulldozers tijdens spitsuur. Er gebeuren zo nog eens ongelukken.

  3. Ik ben er onlangs geflitst tegen 57 waar ik 50 mocht! Dat om 10 uur ’s avonds terwijl er niemand op de weg was, zelfs geen kat. Dat is niet zorgen voor verkeersveiligheid maar staatskas vullen. Dat terwijl ik dagelijks chauffeurs ongestraft risico’s zie nemen die onverantwoord zijn.

  4. Helemaal mee eens. Één grote ergernis is dat! En levensgevaarlijk. Mensen gaan inhalen terwijl dat niet kan en mag (op grote delen van de weg dan toch).

  5. De zakkenvullers van de Nederlandse (R) Overheid doen niets liever dan automobilistje pesten terwijl criminelen ongestoord hun gang kunnen gaan omdat het dan plots ineens aan een tekort aan mankracht ligt.
    Stelletje lafaards, mankracht genoeg blijkbaar, het is maar waar je je prioriteit legt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *