Oproep Sjarabang-kunstproject 2017

Voor de vijfde keer wordt dit jaar in de gemeente Echt-Susteren het kunstproject Sjarabang georganiseerd als onderdeel van de CultuurEStafette Echt-Susteren 2017. Zaterdag 10 juni zal de opening plaatsvinden van Kunstproject Sjarabang Echt-Susteren. De organisatie is in handen van de Klankbordgroep Cultuur Echt-Susteren en het thema van de cultuurzomer is dit jaar FEEST! Inwoners wordt gevraagd actief mee te denken over de invulling van de activiteiten.

Het project is een unieke mogelijkheid tot samenwerking tussen organisaties, verenigingen en clubs in de breedste zin van het woord: scouting, fanfare, senioren, sportclubs, scholen, zangkoren, enz., in alle kernen van de gemeente Echt-Susteren. Het is de bedoeling om een tijdelijk kunstwerk te maken, dat een plaats krijgt in de openbare ruimte van de eigen kern. Daarnaast is vanaf de officiële opening die medio juni zal plaatsvinden een fietsroute beschikbaar langs de verschillende kunstwerken in de diverse kernen, zodat naast de inwoners ook bezoekers en andere belangstellenden de hele zomer door kunnen genieten van een eigentijdse kunstzinnige vormgeving van het thema FEEST!
Sinds 2013 wordt met het Sjarabang project op speelse, kunstzinnige wijze gekeken hoe groepen binnen de kernen van de gemeente elkaar vinden en invulling geven aan het thema. Tijdens voorgaande edities waren de thema’s o.a. het eigen karakter van de wijk of kern, het inhoudelijke van wat ons heilig is en verleden jaar de betekenis van vrijheid voor onze kinderen.

Ideeën zijn welkom via mail.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *