Info-avond over zonnepanelen

zonnepanelen

Wat brengen zonnepanelen nog op? Welke factoren hebben een invloed op de opbrengst? Hoe groot moet de installatie zijn? Hoe herken je een kwalitatieve installatie? Op deze en vele andere vragen in verband met zonnepanelen krijg je een antwoord op de infoavond die de Stad Dilsen-Stokkem organiseert.

De informatieavond zal op dinsdag 28 maart in het OC Elen doorgang vinden. “Hoewel de periode van subsidiëring voorbij is, blijft een fotovoltaïsche zonne-installatie een ecologisch en economisch interessante investering”, aldus burgemeester Lydia Peeters van Dilsen-Stokkem.

Tijdens deze infosessie leer je ook meer over de onderdelen en werking van een PV-installatie.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *