Verbinding Stationswal naar Kleine Ring

De stralende voorjaarszon is er al… Nu nog het nieuwe wandel- en fietspad in Bree. Daar wordt momenteel hard aan gewerkt.

De nieuwe eenrichtingsweg voor auto’s is al gereed, maar kan nog niet gebruikt worden, alleen voor wandelaars en fietsers. Vandaag wordt de Opitterstraat in Bree afgesloten ter hoogte van de Stationswal om de nieuwe verbinding te maken naar de Kleine Ring. Fietsers en voetgangers kunnen er wel passeren, gemotoriseerd verkeer kan enkel via de aansluiting met de Hoogstraat en Vaesstraat de Opitterstraat in- en uitrijden.

De aannemer is momenteel bezig het oude fiets- en wandelpad op te breken en het nieuwe wegdek aan te leggen tot tegen de huizen aan de binnenzijde van de Grauwe Torenwal. De omleiding wordt steeds duidelijk in het straatbeeld aangegeven en de panden blijven bereikbaar. Het voornemen is dat omstreeks Pasen het nieuwe wegdek er zal liggen.

Foto’s: Stad Bree

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *