Fruitbedrijf Royakkers wint 3e Uni-K Award (foto's)

Tijdens de derde editie van de Uni-K Award werd gedurende een mooie avond, die door UNIZO Kinrooi werd georganiseerd, de derde Uni-K-award uitgereikt aan Fruitbedrijf Royakkers.

Albert Royakkers runt een tuinbouwbedrijf. Als specialist van aardbeien en blauwebessen laten ze Kinrooi en omstreken smullen van hun lekkers en kapen ze geregeld op de veiling een primeur weg. Deze familiezaak is uitgegroeid tot een gedegen werkgever in deze gemeente. De jury prees de onderneming als lokale werkgever en de aansluiting bij ambacht en kwaliteit.

Ondernemersorganisatie UNIZO Kinrooi wil door het uitreiken van deze Award, een zelfstandige ondernemer uit de gemeente Kinrooi, die zich op een creatieve, originele of innovatieve manier in de kijker heeft geplaatst, feliciteren en eeuwige Kinrooise roem verschaffen.

Eerdere edities werden gewonnen door Afwerkingsbedrijf Baens (2015) en Leo en Carine Henckens (2016). Naast Fruitbedrijf Rooijakkers waren VDS Electronics en Maco Electriciteitswerken genomineerd.

Het video-verslag zie je hier.


Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *