Een unieke award voor Fruitbedrijf Royakkers (video en foto's)

Dinsdag 14 maart werd voor de derde keer de Uni-K Award uitgereikt. Er waren vele bedrijven die zich kandidaat hadden gesteld, een onafhankelijke jury had uiteindelijk drie genomineerden. Deze waren gekozen uit 49 bedrijven die zich hadden aangemeld. De uiteindelijke prijs, de Uni-K Award 2017 ging naar Fruitbedrijf Royakkers.

Naast de Uni-K Award waren er nog twee prijzen, de Publieksprijs, die ging naar VDS Electronics in Kinrooi en de Spotlight-prijs. Hiervoor werd molenaar Theo Keijers op de bühne gehaald. Deze gaf aan totaal verrast te zijn door deze prijs, die de jury, los van alle gestelde criteria, kan uitreiken naar een onderneming, man of vrouw die bijzonder was.

Beroepsmatig heeft Theo een carrière van meer dan 70 jaren opgebouwd. Van heinde en ver komen nu nog steeds toeristen een bezoekje brengen aan zijn molen. Daarom wordt Theo ook beschouwd als een van de boegbeelden voor het toerisme in Kinrooi.

Voorzitter Juri De Groote van UNIZO Kinrooi sprak over een mooi evenement. “We zijn als UNIZO Kinrooi de grootste UNIZO van de hele regio”, vertelde hij. “Het doet deugd om het voorbije jaar een enorme toename van 25 procent te zien in onze ledenadministratie. Dat opgeteld met het enorme aantal aanmeldingen en een volle zaal met meer dan 200 personen, geeft vertrouwen voor de toekomst.”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *