Feesten voor herinrichting schoolpleinen

Kerk Geistingen

Op zaterdag 25 maart organiseert het oudercomité van Basisschool De Bommensaar in Geistingen een feestmiddag met als thema ‘Black and White’. Inzet is dat de opbrengst van deze dag ten goede komt aan de school. Zo wil het organiserende oudercomité drie schoolpleinen gaan herinirichten.

De Bommensaar heeft een locatie voor lager onderwijs in Kessenich. Daarnaast is er een locatie voor het kleuteronderwijs in Kessenich en is er in Geistingen ook een locatie voor kleuter- en lager onderwijs.

Het middagprogramma van Black and White, dat om 13.30 uur start kent een boordevol programma, waarbij ook vele leerlingen zelf optredens zullen gaan verzorgen. Daarnaast zijn er verschillende stands en kan men zich laten schminken, een glitter tattoo laten zetten en een frietje eten.

In de avond is er vanaf 22.00 uur een optreden van coverband ‘Grandma’s Surprise’ met een afterparty. De coverband heeft haar afscheidsconcert tijdens deze fuif.

Het programma van de hele dag zal in het Gemeenschapshuis van Geistingen plaats vinden.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *