Roermond by night: ‘Limburg Light Run 2017’

Roermond markt

Vrijdag 7 april vindt de derde editie van de ‘Limburg Light Run’ plaats. Na het succes van de eerste twee edities organiseert Sportservice Roermond in 2017 opnieuw dit recreatieve en sfeervolle hardloopevenement. Deelname is gratis.

Die dag kunnen degenen die zich hebben ingeschreven van 20.00 tot 20.45 uur op de Markt de startnummers afhalen. Het startschot wordt gegeven om 21.00 uur. Het is de bedoeling dat de deelnemers zich zo mooi mogelijk versieren met lampjes en lichtjes.

Degene die het meest stralende middelpunt van de ‘Limburg Light Run’ vormt, wint een leuke prijs!

Tijdens de ‘Limburg Light Run’ krijgt men een voorproefje van de sfeer die kan worden verwacht bij de ‘Rabobank Roermond City Run’, die op zondag 23 april plaatsvindt. De ‘Limburg Light Run’ begint op de Markt en voert daarna door de straten en over de pleinen van de Roermondse binnenstad. Degenen die niet van rennen houden kunnen ook deelnemen; er is namelijk ook een wandelroute van 1,5 km uitgezet, die ook geschikt is voor mensen in een rolstoel.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *