Scouting Tungelroy op pad met 'Heitje voor Karweitje'

Inwoners van Tungelroy, Swartbroek, Altweerterheide en Stramproy kunnen het beste karweitjes nog even laten voor wat het is en zodoende alles opsparen voor zaterdag 15 april. Deze dag zullen de jongeren van Scouting Tungelroy deelnemen aan ‘Heutje voor een Karweitje’.

Deze dag zullen de leden van de scouting uit Tungelroy tussen 10.00 en 15.00 uur aan de deur in de dorpen aan bellen om in ruil voor een kleine bijdrage, klusjes uit te voeren. De leden zijn herkenbaar aan het scouting-uniform en hebben een opdrachtenboekje bij zich.

Foto: Scouting Tungelroy

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *