Fanfare Kinrooi zoekt talent (video en foto's)

Een liedje zingen, een goocheltruc doen, een dansje op een podium. Het is vergelijkbaar met ‘The Voice’, maar dan op lokaal niveau. Fanfare De Vrijheidszonen in Kinrooi zal dit jaar uitpakken met een groots spektakel van lokaal talent.

De inschrijvingen lopen tot en met 24 maart. Iedereen die zich heeft ingeschreven ontvangt begin april een mail met verdere info over de selectieprocedure. De fanfare zal een selectie uit de aanmeldingen vooral op grond van diversiteit van het programma maken, en in mindere mate op basis van talent.

Het programma, dat op 18 november zal plaats vinden, gaat door in de Oude Sporthal van Kinrooi. “Dat wordt onze nieuwe thuishaven”, aldus voorzitter Pierre Sniekers van De Vrijheidszonen. “Dit gebouw wordt verbouwd zodat we hier een mooie ruimte krijgen, aangezien de huidige Fanfarezaal tegen de vlakte zal gaan”, zo vertelt hij.

Aanmelden voor het talentenprogramma kan via mail.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *