Een gaat er vandoor, de ander botst; beiden vernielen

Politie Maasland

In Dilsen zijn maandag 20 maart vernielingen aangetroffen. Op de Borrehoefstraat werd even na negen uur in de ochtend geconstateerd dat van een stilstaand voertuig alle vier de banden waren stuk gestoken en dat het voertuig was bekrast.

Daarnaast had de Politie Maasland het nog druk, gezien het feit dat er op de Siemenslaan een verkeersongeval met vluchtmisdrijf had plaats gevonden. Hier reed een onbekende tegen een omheining waarbij tevens een bord van Toerisme Limburg omver werd gereden.

De politie heeft beide zaken in onderzoek en roept getuigen op zich te melden.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *