Nacht van de Geschiedenis: Muziek in Maaseik

Eyck standbeeld markt Maaseik

In Maaseik zal de nacht van de Muziek, dinsdag 21 maart, in het teken staan van de muziek. De aandacht gaat uit naar het rijke erfgoed van de stad, waarin we elk jaar elementen uit de historische leefwereld evoceren via door gidsen geleide wandelingen en bezoeken, voordrachten door beslagen geschiedkundigen, een theatersketch of een andere evocatie.

Dit jaar staat De Nacht van de Geschiedenis helemaal in het teken van Muziek in Maaseik. De nacht van de Geschiedenis is in geheel Vlaanderen en wordt door de lokale Davidsfondsen georganiseerd. Er zullen veel uiteenlopende muzikale activiteiten plaatsvinden op 21 maart.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *