Al het nieuws, altijd op Grensland Actueel

Grensland Actueel brengt dagelijks nieuws uit de grensstreek. Dit wordt gedaan via haar website maar ook op andere kanalen, zoals Facebook, Twitter, Instagram en YouTube. Daarnaast is er het onlangs toegevoegde radio-kanaal van Grensland.

Insteek is het lokale nieuws dat mensen bindt in de streek. Serieus nieuws, zoals de installatie van ANPR-camera’s aan de grens die burgers een veilig gevoel geven, aldus burgemeester Jo Brouns van de gemeente Kinrooi of de investeringen op Industrieterrein Jagersborg waarbij De Stad Maaseik aldus Schepen Gunter Haeldermans ook een aardige duit in het zakje doet.

Daarnaast is er ook muzikaal nieuws, zoals Sabien Tiels over haar deelname aan Nijghse Vrouwen, Kelly Poukens die vertelt over haar kennismaking met muziek

Maar ook informatief nieuws, zoals de werkzaamheden op de Grauwe Torenwal in de Stad Bree of de in Kinrooi geteelde groente Yacon waar men bij Botel Ophoven kookcursussen mee geeft.

Emotioneel nieuws wordt ook gebracht, zoals de organisatie rondom Levensloop Maaseik of de Maaseikenaar van het Jaar.

Daarnaast hebben we in een promofilmpje ook enkele bloopers gebruikt, waaronder Eline Truijen van De Stikfabrik die wegloopt voor de camera, Mark Hoedemakers die zich verspreekt en twee dames van Fanfare De Vrijheidszonen die wellicht een liedje gaan zingen…

Kortom: Grensland Actueel verbindt met nieuws en achtergrondinformatie de regio. De redactie is steeds op zoek naar nieuws. Heb je zelf iets te melden? Neem contact op via mail: redactie@grenslandactueel.com.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *