Online verkoop diverse materialen rusthuis Molenbeersel

Door de renovatie en vernieuwingswerken in woonzorgcentrum Zorgvlied in Molenbeersel wordt een groot deel van de vroegere inboedel geveild. Net zoals een vorige gemeentelijke verkoop zal dat via een online veiling gebeuren.

Diverse tafels en stoelen, uitrusting van het kapsalon, diverse toestellen en schermen, en zo meer: het woonzorgcentrum biedt via het veilingshuis I&O Auctions een aantal afgedankte materialen online te koop aan. Nog tot en met woensdag 12 april staan alle goederen online op een website. Op vrijdag 31 maart kunnen ze ook bezichtigd worden. Dat kan enkel die dag van 11.00 tot 13.00 uur in het woonzorgcentrum, dat voor de kijkdag te bereiken is via de ingang aan de Weertersteenweg (straatje bij Villa Pax, achterkant WZC).

Op woensdag 12 april wordt de verkoop om 18.00 uur afgesloten. Betalingen dienen ten laatste 14 april te gebeuren. Wat het afhalen van goederen betreft: dit zal enkel mogelijk zijn op dinsdag 25 april van 10.00 tot 13.00.

Foto: Edy Janssen

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *