Een muzikale Nacht van de Geschiedenis (video en foto's)

De Nacht van de Geschiedenis die op vele plaatsen in Vlaanderen werd georganiseerd op dinsdag 21 maart, had dit jaar een muzikaal tintje. Ook het Davidsfonds van Kinrooi had een mooi programma samengesteld.

Gestart werd bij het gemeentehuis van Kinrooi. Bij het vallen van de avond werd er gewandeld. In totaal werd er ongeveer 3,5 kilometer gelopen in een route die leidde naar verschillende locaties in Kinrooi waar muziek èn uitleg over de geschiedenis van specifieke muziek, werd gegeven.

“We zijn er wederom in geslaagd een uniek programma samen te stellen”, zo vertelt Peter Ressen, voorzitter van het Davidsfonds Kinrooi. “Het moeilijke is om een goed idee uit te werken, maar ik vind dat we dit samen met onze vrijwilligers wederom keurig klaar gekregen hebben”, aldus de heer Ressen.

Er kwamen ongeveer zestig belangstellenden op het evenement af.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *