Aftrapbijeenkomst Stramproy Bloeit

Stramproy

Als de zon een paar dagen geschenen heeft, vallen die lege ringen aan de heel veel lantaarnpalen in Stramproy weer extra op! Wordt hier korfbal gespeeld? Kunnen supporters van Brevendia zo de intocht van de aanstaande kampioenen beter zien? Komen hier flitsapparaten te hangen voor 30 kilometer-controles? Nee, allemaal onzin! Sinds het OLS van 2006 worden hier honderden emmers met bloemen in gehangen, en geheel verzorgd door tientallen vrijwilligers.

In totaal bijna 20 straten doen mee, en als de weergoden een beetje goed gezind zijn (niet zoals vorig jaar….) krijgen de inwoners van Strampoy prachtige weelderige bloemen in elke emmer. Nu ze deze actie voor de twaalfde keer gaan uitvoeren, is er sprake van veel routine en handigheid. Inhoudelijk veranderd er niet zo veel, en de watergevers weten wel wat hun te doen staat. Toch komen ze voor het opfrissen en eventueel aanscherpen van de afspraken graag (kort) bij elkaar met alle aanspreekpunten van de elke straat. Deze bijeenkomst is gepland op woensdag 5 april aanstaande in ‘De Zaal’.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *