Creatief idee in Weerter binnenstad: Art Pops Up (video en foto's)

Alle steden hebben er helaas mee te maken; leegstand van winkelpanden. Vaak blijven deze panden langdurig leeg liggen, soms vestigen er tijdelijk outlet stores. Maar in Weert aan de Maasstraat was een zeer creatief idee: een Art Pops Up.

In het voormalige ANWB-kantoor ontstond een mooi ingerichte kunstgalerie waar diverse kunstenaars exposeren. De twee initiatiefneemsters Marleen van Hoef en Ria Haagmans zijn beiden keramist. Daarnaast zie je elke drie maanden vijf andere vormen van kunst, variërend van fotografie tot schilderijen en van bronssculpturen tot aquarellen.

De galerie is gratis toegankelijk heeft de deuren geopend: elke vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur, elke zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur en elke laatste zondag van de maand (koopzondag in Weert) van 13.00 tot 17.00 uur.

Het leuke is dat er tijdens de openingsuren altijd minimaal één van de exposerende kunstenaars aanwezig is.

Art Pops Up is op zoek naar vrijwillige suppoosten die, naast de aanwezige kunstenaar, de bezoekers kunnen ontvangen.

Meer info over Art Pops Up en de exposerende kunstenaars vindt je op hun facebookpagina.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *