Bocholt doet mee aan 1000 km tegen Kanker

Bocholt

Het hemelvaartweekend is al enkele jaren 1000 km-weekend. Dan wordt de fietshelm vast gegespt, klikken er schoenen in de pedalen, en wordt er gefietst ten voordele van de strijd tegen kanker. Ook de gemeente Bocholt doet hier aan mee en zoekt vrijwilligers om een handje te helpen.

Duizenden zielsgenoten trappen tegen kanker, en dat vier dagen lang. Dat is de 1000 km voor Kom op tegen Kanker.

Dit jaar is de achtste editie. Bocholt is een van de deelnemende middagsteden. De startplaats is Mechelen, maar vanuit deze regio is er in Bocholt een heel spektakel te zien om de deelnemers een duwtje in de rug kunnen geven.

Bocholt zal op 26 mei door de fietsers worden aan gedaan. Burgemeester Stijn Van Baelen: “Met een wilskracht die torens verplaatst, een vastberadenheid die bokkenrijders verslaat, een doorzettingsvermogen dat gronden vruchtbaar maakt en een geduld dat slechts vissers kunnen opbrengen, is Bocholt de geknipte middagstad om de 1000 km voor Kom op tegen Kanker te ontvangen!” Omdat er veel mensen worden verwacht zijn vrijwilligers nodig voor diverse hand- en spandiensten.

Geïnteresseerden kunnen zich via mail aanmelden.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *