Kick-off 'Jezelf leren kennen' bij Botel Ophoven (video en foto's)

‘Van stress naar evenwicht en vitaliteit’ is een oefenreeks die bij Botel Ophoven van start gaat. Peter Kupers en Katy Stroobants organiseren deze reek. Donderdag 23 maart vond een proefles plaats. Een nieuwe tak onder de activiteiten van Botel Ophoven.

“We doen ruim acht jaar al van alles wat er op toeristisch vlak mogelijk is”, vertelt Kathy Stroobants van Botel Ophoven. Een belangrijke peiler binnen de bedrijfsvoering is duurzaamheid en gezondheid. “Daarbinnen past deze lessenreeks bijzonder goed”, aldus Stroobants.

Ze kent Peter Kupers al vele jaren. “Ik ben afkomstig van Geistingen en ben werkzaam als personal coach, business coach, hypnotherapeut en regressietherapeut”, vertelt Peter Kupers die vervolgt: “Anderzijds combineer ik dit met andere tradities die ik heb leren kennen. Ik help mensen de regie over hun leven terug te nemen op zowel professioneel alsook persoonlijk vlak.”

“Primair is het leren ontspannen”, aldus Katy Stroobants. De lessenreeks start donderdag 30 maart en bevat tien lessen. “Daarna vervolgen we met wederom een cyclus van tien lessen die we continu herhalen zodat mensen met een volle agenda die interesse hierin hebben dit op voorhand kunnen inplannen”, zo besluit Katy Stroobants.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *