Vogelshow met verkoopklasse in Stramproy

Zaterdag 15 en maandag 17 april organiseert Vogelvereniging ‘De Geelgors’ uit Stramproy een vogelshow met verkoopklasse. Dit organiseert en gezamenlijk met de open dagen van Vijvercentrum ‘Flinsenhof’ in Tungelroy.

Op beide dagen kan van 10.00 tot 17.00 uur kennis gemaakt worden met een groot aanbod van vogels die binnen ‘De Geelgors’ en haar zusterorganisaties gehouden en gekweekt worden. Ook is er een verkoopklasse van deze vogels, waarbij het mogelijk is rechtstreeks van de kweker te kopen.

Voor elke vogelliefhebber is er veel te zien en te koop om bijvoorbeeld een volière mooi aan te kleden.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *