Halfvastengenot in Maaseik (foto en video)

We waren er voor de eerste keer LIVE bij….. onze cijfers vertellen ons dat we zondagmiddag werden gevolgd door méér dan 6.000 mensen !!! We kregen nu al reacties uit o.a  Spanje,  Zweden, Australië, Cyprus en Thailand … België en Nederland praten we niet eens over !
Een mooie Halfvastenstoet die zondag 26 maart door de straten van Maaseik trok, met 79 deelnemers, bestaande uit groepen, einzalgangers, muzikanten en meer, waarvan er velen uit Maaseik zelf afkomstig waren, maar er ook deelnemers waren uit onder andere Zolder, Ittervoort, Linne, Weert, Kerkrade, Maasbracht, Maastricht, Stramproy en Roggel.

Maandag een geweldige videoreportage op deze pagina om 12.00 uur !!!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *