Benefietconcert ‘Kom op tegen Kanker’

Muziek instrumenten pauk

Percussiegroep Concordia Maaseik werd de voorbije jaren zwaar getroffen door ‘kanker’. Op de eerste plaats onder de leden zelf, maar ook, zoals bij zovelen, bij familie en vrienden. Zo werd ook een van de jongere percussionisten getroffen door deze vreselijke ziekte. Dankzij onder meer de contacten met andere lotgenoten via de jongerenafdeling van ‘Kom op Tegen Kanker’, vond hij de moed om verder te vechten. Deze contacten (vakantie aan zee, tweemaandelijkse ontmoetingsmomenten op diverse locaties en meer) worden gesponsord door diverse organisaties met het hart op de juiste plaats. Er zouden echter nog veel meer activiteiten e.d. georganiseerd kunnen worden voor deze jongeren indien de middelen ervoor waren. Hiervoor organiseert de Percussiegroep van Concordia Maaseik een benefietconcert.

Het goede doel wordt met dit concert ondersteund. Op 1 april zal de percussiegroep gastheer zijn in zaal Van Eyck in Maaseik voor enkele andere percussiegroepen met als ‘special guest’ de Genkse band ‘De Geest’. De avond start om 19.00 uur.

Vanwege het benefiet-karakter wordt 10 euro inkom gevraagd, in de voorverkoop 8 euro, verkrijgbaar bij dagbladhandel ‘Bij Rooske’ Bosstraat 22 Maaseik en bij de leden van de percussiegroep.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.