Coverband The Elvis Years komt naar Hamont

Ready to rock and roll? Volgend op het grote succes in 2013-2014 steekt de topproductie ‘The Elvis Years’ uit Engeland andermaal het kanaal over. Op zaterdag 11 maart om 20.30 uur speelt de band van Mario Kombou – de ster uit de Londense hitmusical ?Jailhouse Rock’ – en andere West End klasse-acteurs/muzikanten in De Posthoorn in Hamont.

Schepen van cultuur Rudi Boonen: “Ieder jaar verwerken we in ons programma een straffe coverband. Deze productie kan je qua niveau vergelijken met The Bootleg Beatles, The Bootleg Sixties en The Johnny Cash Tribute. Het belooft dan ook een fantastische muziekavond te worden!”

Kombou kruipt moeiteloos in de huid van ‘The King of Rock and Roll’ – inclusief vele kostuumwissels en nostalgische filmbeelden – en levert daarbij een buitengewone ‘tour de force’ prestatie. Het muzikale leven van Elvis met meer dan 50 favoriete hits. Een niet te missen concert, waarbij de ster van de avond door Donna Presley treffend omschreven werd als “The Best Elvis since Elvis”.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.