Dienst bevolking stad Maaseik gesloten op maandag 27 maart

Gemeentekantoor Maaseik

Op maandag 27 maart 2017 is de Dienst Bevolking in het Administratief centrum Maaseik (Lekkerstraat 10) gesloten. De dienst verhuist die dag naar het pand in de Pelserstraat 4. Op dat adres kan iedereen vanaf dinsdag 28 maart 2017 om 9.00 uur terecht voor het aanvragen van attesten, identiteitskaarten, kids-ID, rijbewijzen, huisvuilzakken, inschrijven vreemdelingenregister, en zo meer.

Om inwoners te helpen, kan er voor het aanvragen van uw attesten ook terecht op www.maaseik.be. Hier kan men via het ‘Thuisloket’ de juiste stappen volgen en vervolgens een attest rechtsgeldig thuis af te laten drukken. Dit kan dagelijks.

De tijdelijke verhuizing is nodig voor de verbouwingswerken in het administratief centrum. Die verbouwingswerken duren ongeveer één jaar. Daarna verhuist de Dienst Bevolking terug naar het Administratief Centrum in de Lekkerstraat.

De lokettenruimte in het administratief centrum wordt omgebouwd naar een modern balieplein. Gelijktijdig wordt de gemeenteraadzaal in het administratief centrum veranderd in een groot landschapsbureel met flexibele werkplekken voor het personeel. De vergaderingen van de gemeenteraad zullen vanaf juni doorgaan op verschillende locaties in de stad. Verder worden op het gelijkvloers de burelen vervangen door spreekruimten. Op de eerste en de tweede verdieping van het gebouw worden de burelen vervangen door landschapsburelen, concentratiewerkplekken en een ruimte om te verpozen tijdens de pauzes.

Voor verdere informatie heeft het Stadsbestuur een informatienummer geopend. Hier kan men gratis terecht met allerlei vragen: 0800-20.560.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *