Fietspontje Ophoven weer 'in de vaart'

Vanaf zaterdag 1 april brengt het voet- en fietsveer ‘President Willy Claes’, aan de Maasdijk in Ophoven, fietsers weer over de Maas. Fietsers kunnen hierdoor een grensoverschrijdende route afleggen tussen Ophoven en Ohé en Laak.

In april vaart het fietsveer enkel in het weekeinde tussen 10.00 en 18.00 uur, vanaf mei alle dagen tussen 10.00 en 19.00 uur en in juni, september en augustus tussen 10.00 en 20.00 uur.
In september wordt er dagelijks tussen 10.00 en 19.00 uur gevaren en in oktober wederom enkel in het weekeinde tussen 10.00 en 18.00 uur.

Een ‘rit’ kost één euro en er zijn meerrittenkaarten verkrijgbaar. Meerrittenkaarten uit 2015 zijn niet meer geldig en de nieuwe zijn tot 2018 geldig.

Per kaartje dat je koopt voor een overzet van één van de drie fiets- en voetveren van het RivierPark Maasvallei maak je kans op een leuke boottocht. Op de nieuwe tickets (zowel 1 rit als 10 ritten) zal een unieke code staan waarmee enthousiastelingen maandelijks een leuke boottocht kunnen winnen op de Maas in Maastricht, aangeboden door rederij Fransbergen.

Foto: Toerisme Kinrooi

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

2 reacties op “Fietspontje Ophoven weer 'in de vaart'”

  1. Een ponD is een gewichtseenheid.
    Een ponT is een overzetboot.
    Deze storende fout in de titel overschaduwt de inhoud van het artikel.
    Jammer.

  2. Beste Alain: Dank voor uw terechte opmerking, we hebben de titel inmiddels aangepast !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.