Maaseik treft voorbereidingen rondom Halfvastenstoet

Aanstaande zondag worden, mede door het mooie weer dat voorspeld is, duizenden bezoekers in Maaseik verwacht om naar de Halfvastenstoet te komen kijken. Het stadsbestuur van Maaseik heeft voorbereidende maatregelen genomen om de veiligheid te kunnen garanderen.

“Alle werkzaamheden die we qua voorbereiding moeten nemen zijn getroffen”, zo reageert schepen Gunter Haeldermans van Maaseik. Er is in totaal 1400 meter hekwerk voorradig. “Daarnaast treffen we op diverse plekken nog andere maatregelen”, aldus de schepen.

De Halfvastenstoet komende zondag zal door Grensland Actueel vanaf ca 14.11u live gebracht worden. Daarnaast zal een uitgebreide video- en fotoreportage maandag 27 maart om 12.00 uur te zien zijn.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.