Nieuw dialectprogramma bij Radio LRM

LRM radio

Vanaf 6 april zal bij Radio LRM een nieuw programma gebracht worden. Rudi Grispen zal wekelijks op donderdagavond ‘Limburgs Plat’ verzorgen, een programma dat zal bestaan uit dialectmuziek uit beide Limburgen. Tussen 20.00 en 22.00 uur zullen bekende maar ook minder-bekende liedjes uit Limburg te horen zijn. Daarnaast zal de programmamaker voor ene komische noot zorgen. Het programma ‘Limburgs’ plat zal in plaats van het theaterprogramma ‘Revue’ worden uitgezonden.

Programmamaker Grispen krijgt er echter nog meer radio-uren bij. Zo zal hij elke werkdag van 23.00 uur tot middernacht ‘Droomradio’ maken. Rudi Grispen: “In dit programma zullen ballads, rockballads, kleinkunst en luisterliedjes een prominente plaats innemen. Vast item zal ‘De Droomartiest’ zijn.”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.