'Nijghse Vrouwen' wist geanimeerd publiek te bespelen in Molenbeersel (video en foto's)

Vrijdag 10 maart trad Sabien Tiels voor het eerst op in ‘De Stegel’ in Molenbeersel. De uit Ophoven afkomstige zangeres timmert al vele jaren aan de weg. Onlangs scoorde ze met Stef Bos een dikke hit en ook een nieuw duet met Marcel de Groot scoort goed in de hitlijsten. Liedjes van de vader van Marcel de Groot, Boudewijn de Groot, werden veelal geschreven door Lennaert Nijgh. En met diens eerste vrouw, Astrid Nijgh, toert Sabien, samen met Amaryllis Temmerman en Riet Muylaert, rond met ‘Nijghse Vrouwen’, als eerbetoon aan Lennart Nijgh.

‘Testament’, ‘Tante Julia’, ‘Pastorale’, ‘Malle Babbe’, waren nummers die in ‘De Stegel’ in Molenbeersel klonken, vrijdagavond. Het publiek werd geanimeerd meegenomen en Astrid Nijgh vertelde over haar leven samen met Lennaert.

Aan de hand van deze anekdotes werden liedjes ten gehore gebracht, die de zaal sfeervol oppikte. Een mooie avond vol herkenning!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

3 reacties op “'Nijghse Vrouwen' wist geanimeerd publiek te bespelen in Molenbeersel (video en foto's)”

  1. Zonder verwachtingen gegaan en bijzonder aangenaam verrast geworden. Het was een avondje top kleinkunst met een aaneenschakeling van alle hits van Boudewijn De Groot. Puur jeugdsentiment gebracht door 4 prachtige vrouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.